Beleef het zelf!

Spetterende kindervoorstellingen vol magie

Boek nu een topvoorstelling in uw theater!

Onderstaande voorstellingen zorgen gegarandeerd voor een zaal vol enthousiaste kinderen én ouders. Om te boeken, klik hiernaast of bel met Toine op 06-83997145.

_X9A6943

Kapitein Kromspijker & Sophie |
Het Geheim van de Schatkist

Als Sophie op zolder een beetje aan het rondneuzen is, komt ze een oud boek tegen. Dat is interessant! Eens kijken wat erin staat! Ze gaat op de oude kist zitten en begint te lezen. Er staat van alles geschreven in een rare taal.

Maar dan komt het verhaal uit het boek tot leven. Samen met Kapitein Kromspijker gaan “stuurvrouwe” Sophie op zoek naar de schat der zeeën. Zal het hun lukken om de schat af te pakken van de stinkende Kapitein Spuuglelijk in een gevaarlijk gevecht met de piraten?

Deze voorstelling is voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. 

Knibbel, Knabbel, Kluisje

Hans en Grietje worden wakken met een vreselijke hoofdpijn. Waar zijn ze? En wat is gebeurd?

Allebei zitten ze in een soort grote, goed beveiligde kooi en tussen de twee kooien staat een ketel boven een vuurtje. Ze zitten opgesloten!

En dan horen ze een luide, gemene lach. De Heks! Zij heeft hen opgesloten en wil kinderbillensoep maken. Zouden de kinderen in de zaal nog wel veilig zijn. Samen met de kinderen in de zaal bedenken Hans en Grietje een slim plan om aan de gemene heks te ontkomen.

Een spannende voorstelling waarin de kinderen actief betrokken worden.

_X9A6014
_X9A9285

De Tijdsreizigers van Tempus

Lady Gwendolyne en Captain Victor reizen door de tijd in opdracht van professor Tempus. Onderweg komen ze de meest wonderlijke dingen tegen en ze beleven spannende avonturen tijdens het uitvoeren van hun missies. 

Een wonderlijke kindervoorstelling waarin film en theater elkaar afwisselen. De kinderen worden meegenomen in een fantasierijk en spannend verhaal, waarin zijzelf onderdeel zijn van de oplossen van het mysterie rond professor Tempus.

De Bende van Sinterklaas &

Sinterklaas is voor kinderen natuurlijk het magische feest bij uitstek. Elk kind kijkt ernaar uit en of je viert het natuurlijk uitgebreid op school, thuis en op de sportvereniging. Maar ook op andere plekken maken Sinterklaas en zijn bende van pieten er een waar feest van!

Code 0 Producties maakt elk jaar een nieuwe theatervoorstelling met Hoofdpiet, Profpiet, Regelpiet, Piet Lut en het meisje Marit. Energiek, spannend en vol humor voor groot en klein. Er zijn inmiddels een groot aantal verhalen van de Bende van Sinterklaas en elke keer zijn de zalen uitverkocht!

Ook buiten de theaterzalen is de Bende van Sinterklaas te boeken voor een Roadshow of Meet & Greet. Een Roadshow kan bestaan uit 2 of meer personages, die een verhaal spelen dat geschikt is voor buitentheater of in een kleine zaal. Hiervoor kunt u een aparte prijsopgave opvragen, gebaseerd op uw vraag.

Ook een Meet & Greet is mogelijk na afloop van de voorstelling.

 

Sinterklaas

volg ons ook op

Mis niets meer!